Servicii bază:

de prospectare, identificare, analiză și propunere a activelor subiect, conform cerințelor clienților.

Servicii suport:

de actualizare continuă a informațiilor relevante privind activele subiect prezentate clienților noștrii.

Servicii complete:

totalitatea demersurilor privind achiziția activelor subiect, pornind de la prospectare și finalizând cu achiziția acestora în numele și pentru clienții noștrii.

DESPRE NOI

  • Suntem o echipă formată din consilieri juridici cu experiență de peste douăzeci de ani în domeniu juridic. Fiecare dintre noi a dobândit experiența în sistemul bancar, făcând parte din Direcția Juridică – Litigii – Lichidări judiciare (procedura insolvenței / procedura executării silite). De asemenea, ne mândrim cu experiența de peste cincisprezece ani a colegilor noștri în domeniul real estate, evaluare active, marketing, cadastru și urbanism.
  • Echipa noastră identifică, conform cerințelor clienților, active din cadrul procedurilor de valorificare efectuate de către practicienii în insolvență, potrivit procedurii stabilite prin Legea 85/2006 și Legea 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, ca urmare a deschiderii procedurii de insolvență împotriva debitorilor.
  • Achiziționarea acestor active este avantajoasă pentru Dumneavoastră din mai multe motive: tranzacțiile sunt sigure; activele valorificate în cadrul procedurilor de insolvență/faliment se dobândesc libere de sarcini; prețurile bunurilor pot fi mai mici ca urmare a licitațiilor succesive încheiate fără declararea vreunui adjudecatar; activele pot fi vizionate anterior cumpărării.

CONTACT

Ai întrebări? Suntem mereu deschiși să vorbim despre afacerea ta, despre noi proiecte, despre oportunitățile existente și despre cum te putem ajuta folosind experiența noastră.